خیابان آزادی، تقاطع بهبودی، خیابان آذربایجان، روبروی بیمارستان شهریار، شماره 1045، واحد2 - شماره تماس:66843418,09106767477

ویژگی ها

- تور یکروزه کاشان و شهر زیرزمینی نوش آباد

- بازدید از حمام فین کاشان

- بازدید از شهر زیرزمینی نوش آباد با قدمتی 1500 ساله

- همراهی تیم سرپرست

- تامین کردن بیمه مسافرتی ایران

- عکاسی از صحنه های زیبا و تاریخی شهر زیرزمینی نوش آباد که آدمی را تحت تاثیر خود قرار می دهد

- پذیرایی 1 وعده صبحانه شامل منوی: کره - عسل - پنیر- نیمرو- املت

- وسیله مورد نیاز: لباس مناسب - کفش مناسب - لوزام شخصی - عینک دودی - کلاه وزیر انداز - لباس مناسب بنا به فصلی که سفر می کنین

- خدمات تور: وسیله نقلیه توریستی، صبحانه، گشت، راهنما، بیمه

 

شرایط استفاده (به پایان رسید)

فرصت استفاده از 13 آذر تا 13 آذر 1394

هر نت برگ برای یک نفر

مراجعه حتما با هماهنگی و رزرو تلفنی

ارائه پرینت الزامی نیست. فقط QR کد یا کدهای نت برگ را همراه داشته باشید

- بدون محدودیت در تعداد خرید نت برگ

- هر نت برگ قابل استفاده برای یک نفر

- شماره تماس جهت هماهنگی و اطلاعات بیشتر تلفن تماس : 09336794286-66354546-88975927

- حرکت در روز:

     - جمعه 13 آذرماه ساعت 4:30 صبح حرکت از میدان آرژانتین، روبروی بانک سامان و بازگشت همان شب ساعت 23

- پس از خرید حتما جهت رزرو قطعی با آژانس تماس بگیرید

- نت برگ خریداری شده قابل استرداد نمیباشد

- ارائه پرینت کد نت برگ الزامی است

توضیحات

مردم ابیانه به‌سبب کوهستانی بودن منطقه و دور بودن محل آن‌ها از مراکز پرجمعیت و راه‌های ارتباطی، قرن‌ها در انزوا زیسته و در نتیجه بسیاری از آداب و رسوم قومی و سنتی و از جمله زبان و لهجهٔ قدیم خود را حفظ کرده‌اند. زبان مردم ابیانه از زبان‌های ایرانی شمال غربی که البته در طول زمان دچار تغییر و تحولات زیادی شده و اکنون فقط تعداد کمی از واژه‌های اصیل پهلوی در گویش آنان شنیده می‌شود. لباس سنتی آن‌ها، هنوز هم میان آن‌ها رواج دارد و در حفظ آن تاکید و تعصب از خود نشان می‌دهند، در مردان شلوار گشاد و درازی از پارچهٔ سیاه(دوید) و در زن‌ها پیراهن بلندی از پارچه‏های گلدار و رنگارنگ است. علاوه بر این، زن‌های ابیانه معمولاً چارقدهای سفیدرنگی بر سر دارند.

قدیم‌ترین اثر تاریخی ابیانه آتشکده‌ای است که مانند دیگر بناهای ده در سراشیبی قرار گرفته‌است. آتشکده ابیانه را نمونه‌ای از معابد زردشتی دانسته‌اند که در جوامع کوهستانی ساخته می‌شد. اثر تاریخی دیگر این روستا مسجد جامع آن و قدیم‌ترین اثر تاریخی این مسجد منبر چوبی منبت‌کاری آن است که در سال ۴۶۶ هجری قمری ساخته شده‌است. مسجد قدیمی دیگر ابیانه مسجد برزله است که دارای فضای دلبازی است و روی لنگه در شرقی آن سال ۷۰۱ هـ. ق. نوشته شده‌است که مربوط به دوره ایلخانان است. مسجد تاریخی دیگر ابیانه مسجد حاجتگاه است که کنار صخره‌ای در کوهستان بنا شده و بر در ورودی شبستان آن تاریخ ۹۵۲هـ. ق. مشاهده می‌شود. روستای ابیانه دارای دو زیارتگاه است: یکی مرقد شاهزاده عیسی و شاهزاده یحیی در جنوب روستا که به گفته اهالی فرزندان امام موسی کاظم بوده‌اند؛ و زیارتگاه دیگر ابیانه هینزا نامیده می‌شود.

ابیانه سه قلعه دارد که عبارتند از:

۱- پال همونه یا تخت‌هامان که در جنوب غربی ابیانه قرار دارد و متعلق به محله بالا و یوسمون است. این قلعه حدود ۲۰۰ سال پیش ساخته شده‌است. و سند ساخت آن نیز وجود دارد. در این سند سهم افراد در ساخت قلعه مشخص شده‌است.

۲- هرده که در شمال شرقی روستا قرار دارد و به محله هرده تعلق دارد.

۳- پاله که در شمال غربی روستا قرار دارد و به محله پل تعلق دارد. این قلعه‌ها مربوط به دوره‌های یاغیگری بوده که مردم برای حفظ امنیت خود در مقابل یاغی‌های محلی ساخته‌اند و در آن به نوبت کشیک می‌داده‌اند.

امتیاز و نظر خریداران این فروشنده

پرسش و پاسخ

کاربر گرامی جهت طرح پرسش لطفا ابتدا واردشوید.