دیزی خوشمزه با مخلفات در رستوران مستر دیزی (شیخ بهایی) با 40% تخفیف و پرداخت تنها 8,700 تومان به جای 14,500 تومان
433 خرید
زمان باقیمانده
ملاصدرا، شیخ بهایی شمالی، مرکز خرید سئول، واحد 54 - شماره تماس:88035991-88039664
ویژگی ها
- دیزی کلاسیک آقای دیزی
- آبگوشت
- پیاز
- نان
- لیمو ترش
- فلفل
- دوغ
- حق سرویس و مالیات بر ارزش افزوده ندارد
- ظرفیت 16 نفر
- پارکینگ اختصاصی پاساژ
- اینترنت wifi
- امکان بیرون بردن غذا از رستوران با پرداخت هزینه سرویس به صورت جداگانه در محل
شرایط استفاده (به پایان رسید)
فرصت استفاده از 03 آذر تا 03 دی 1392
هر نت برگ برای یک نفر
مراجعه حتما با هماهنگی و رزرو تلفنی
- به دلیل استقبال ظرفیت نت برگ تمدید شد
- تنها 500 نت برگ موجود می باشد
- هر نت برگ قابل استفاده برای یک نفر و یک سرویس
- ساعات کاری: همه روزه از ساعت 13.30 الی 15.30 و 20 الی 21
- مراجعه تنها با هماهنگی و رزرو قبلی با شماره: 88035991 - 88039664
- ارائه پرینت کد نت برگ الزامی می باشد
- نت برگ خریداری شده قابل استرداد نمی باشد
توضیحات
مستر دیزی، نام رستورانی ست که به سبک امروزی بنا شده تا فست فودی باشد که فقط و فقط دیزی بفروشد و آن را برای شما تا خانه و محل کار هم ارائه کند. برای اینکه این اتفاق عجیب عملی باشد، آنها ظرف و گوشکوب یک بار مصرف سفارش داده و تولید کردهاند. ظرفها از جنس فلز ولی نسبت به دیزیهای معمول سبکتر و نازکتر تهیه شده و گوشکوب به نسبت نازک سفیدی هم که روی آن نشانی وب سایت « مستر دیزی» درج شده تولید شده است. این دو وسیله، رویای احمدپور، مدیر این رستوران را متحقق کرده تا بتواند چشم امید به استقبال زیاد از این غذای فوری سنتی داشته باشد. نوع بسته بندی دیزیها، به همراه ابتکارهایی که این رستوران به خرج داده، و البته فضای مدرنی که این رستوران برای مشتریهای حضوری ساخته، گاهی میتواند دلنشینتر از هر جای دیگری باشد، به ویژه برای زمانهایی که از خوردن پیتزا، پاستا یا حتی چلوکبابهای تکراری خسته شده باشید.
پرسش و پاسخ

مریم برادران
سلام من هرچی به شماره های نوشته شده در سایت زنگ می زنم که رزرو کنم کسی جواب نمیده !!! اصلا شک کردم نکنه رستوران راه نیفتاده باشه ؟ براس رزرو تکلیف چیه ؟ می شه راهنمایی کنید ؟؟!
نت برگ
مریم عزیز، با صبوری بشتری تلاش فرمایید چرا که این مورد بررسی شد و جوابگو هستند. از شما سپاسگزاریم.

غزل ستاره
ادمین عزیزم.من اصلا با هزینه بیرون بر مشکلی ندارم.اون جداگونه و مبلغش 7هزار تومن هست.خانم اپراتور به من گفت این 2 هزار تومن پول نت برگه.ازش پرسیدم یعنی چی؟پس چرا تخفیف گذاشتین.گفت اونا اشتباه کردن و ننوشتن این موضوع رو.ما 2هزار تومن بابت نت برگ جداگونه دریافت میکنیم.و هیچ ربطی هم به هزینه بیرون بری نداره.یعنی اگه توی خود مستر دیزی هم بری بخوری این 2هزار تومن گرفته میشه.من بار اول نیست از نت برگ خرید میکنم.ولی اینو تا حالا نشنیده بودم.نوشته مالیات و حق سرویس ندارد.ولی 2 هزار تومن پول نت برگ گرفته میشه.به نظر من که کار درستی نیست.این روزها با 2 هزار تومن آدامس هم نمیشه خرید.بحث من سر عمل زشت اونجاست.
نت برگ
غزل عزیز، اگر هزینه اضافه تری علاوه بر آنچه در شرایط نت برگ ذکر شده از شما دریافت شده است حتما با واحد پشتیبانی تماس حاصل فرمایید. با تشکر