سهروردی شمالی،خیابان میرزایی زینالی،پلاک 121،طبقه 2 - شماره تماس:88501770

ویژگی ها

- گشت های تفریحی در سقالکسار شامل : 

         - بازدید از موزه طبیعی سراوان

        -  دیدن از دریاچه سقالکسار

خدمات تور :  بیمه ، لیدر ، وسیله نقلیه توریستی ، راهنما و کمک راهنما

- سرویس صبحانه با منوی باز

- پذیرایی عصرانه

شرایط استفاده (به پایان رسید)

فرصت استفاده از 13 تیر تا 13 تیر 1393

هر نت برگ برای یک نفر

مراجعه حتما با هماهنگی و رزرو تلفنی

ارائه پرینت الزامی نیست. فقط QR کد یا کدهای نت برگ را همراه داشته باشید

- بدون محدودیت در خرید نت برگ

- هر نت برگ قابل استفاده برای یک نفر

- تلفن جهت هماهنگی و کسب اطلاعات بیشتر 88501770 و 09126089466

- خریداران محترم بایستی بلافاصله پس از ثبت خرید خود با آژانس جهت هماهنگی تماس گرفته در غیر اینصورت مسئولیت با خودشان میباشد

- آغاز حرکت : روز جمعه 13 تیرماه ساعت 5 صبح از هتل بزرگ تهران ابتدای مطهری

- تجهیزات مورد نیاز : کفش مناسب پیاده روی ،کوله پشتی شخصی، ظروف اولیه شخصی، کرم ضد آفتاب، عینک و کلاه، زیرانداز یکنفره، قرص و داروهای شخصی

- کلیه ورودی ها بر عهده مسافران می باشد

- نت برگ خریداری شده قابل استرداد نمیباشد

- ارائه پرینت کد نت برگ الزامی است

توضیحات

دریاچه سد سقالکسار در موقعیت جغرافیایی N370923 E493130 در استان گیلان واقع است. روستای سقالکسار واقع در شمال کشور ایران، استان گیلان و ۱۵ کیلومتری جنوب شهر رشت و بین راه آقاسید شریف تا جیرده قراردارد. آب دریاچه از ریزش های جوی و چشمه ساران منطقه تامین میشود.  ارتفاع دریاچه از سطح دریا 64 متر، طول دریاچه در حدود 600 متر و عرض آن 500 متر است. واژه‌ سقالکسار به‌معنای محل آب خوردن پرندگان است. در گذشته پرندگانی مانند لک و سار به این روستا می‌آمدند و از چشمه‌ی موجود در آن آب می‌خوردند به همین خاطر این روستا سقالکسار نامیده شده است. مساحت این دریاچه 15 هکتار است.

 سقالکسار یکی از روستاهای دهستان لاکان (بخش مرکزی شهرستان رشت) می باشد. از گذشته تا به امروز شغل اکثر مردم روستا زراعت برنج و پرورش ماهی گوشتی و قرمز بوده است. پاکیزه‌گی این روستا یکی از ویژگی‌های مهم آن است و یکی از دلایل مهم این پاکیزه‌گی، اجرای طرحی توسط شورای اسلامی این روستاست مبنی بر اینکه در هنگام ورود، در هنگام ورود سه هزار تومان از گردشگران ورودی دریافت می‌کنند و یک کیسه زباله به آنها می‌دهند تا زباله‌های خود را در طبیعت رها نکنند و در کیسه بریزند، در صورتی که کیسه‌های زباله از سوی گردشگران به متصدی تحویل داده شود دو هزار تومان به آنان پس داده خواهد شد، این جایزه و مشوق موثر موجب شده است تا وجود زباله در طبیعت این روستا صفر باشد.

 دسترسیبه این روستا از طریق 10 کیلومتری جاده جیرده، بعد از بقعه آقاسید شریف، روستای توریستی سقالکسار امکانپذیر است. همچنین از جاده قزوین به رشت، بعد از پلیس راه، تقاطع روگذر به سمت فومن، آقاسید شریف (که موزه میراث روستایی در این مسیر واقع شده است) از دیگر مسیرهای دسترسی است.

 

 

پرسش و پاسخ

کاربر گرامی جهت طرح پرسش لطفا ابتدا واردشوید.